Jeg tilbyder

1:1 - PERSONLIGE SAMTALER

KONFLIKTVEJLEDNNG TIL DELEFORÆLDRE

Kunne det ikke være rart at holde op med at tænke på sin eks? Stoppe de tanker, der kører på autopilot i dit hoved?  Eller ville det ikke være skønt ENDELIG at taget fat på det, der går og nager dig, som du har ville sige til din eks 100 gange?

Som deleforældre kan det godt være sin sag at tage hul på det, der nager. For hvad nu, hvis det går ud over børnene? Eller hvad nu, hvis det skrøbelige samarbejde man har, bliver endnu dårligere?

Jeg hjælper dig med at finde holdbar måder at håndtere din konflikt på. Sammen finder vi ud af, hvordan du tager hånd om konflikten hensynsfuldt overfor alle parter, også  – og især – hensynsfuldt overfor dig selv. Vi finder ud af, hvilke elementer din konkrete konflikt består af, og hvordan du håndterer konflikter bedre, end du plejer

Vores fælles mål er at:

  • Du får kontrol over det, du kan bestemme, bl.a. dine tanker og følelser om situationen
  • Du får en plan, du føler dig tryg ved, og som er realistisk for, hvordan du håndterer din konfliktsituation
  • Du løser konflikten så hensynsfuldt, at du nemmere kan håndtere næste gang der opstår en konflikt.
Ja, jeg vil føle mig tryg når jeg skal løse mine konflikter

RÅDGIVNING OM SAMARBEJDET OM BØRNENES HVERDAG

Du ved godt, at det vigtigste for dine børns – jeres børns –  trivsel er samarbejdet med din medforælder. For nogle er et godt samarbejdet fraværet af, at bekrige hinanden for andre er det at man tager på fælles ferie. Har du brug for, at samarbejde med dine børns forældre på en anden måde? Går det ud over jeres børn, at samarbejdet er dårligt? Eller har du svært ved at finde ud af, hvorfor dit og din ekspartners samarbejde ikke helt fungerer? Føles det  “op af bakke”, og tapper det dig for energi, når du tænker på samarbejdet med din eks?

Sammen finder vi ud af, hvordan du:

  • Blive realistisk omkring, hvordan og hvad du og din medforælder kan samarbejde om
  • Laver en strategi for dit samarbejde med din ekspartner, baseret på dine værdier
  • Sørger for at børnene skånes mest muligt, når I kæmper med at samarbejde

Jeg hjælper dig med at finde frem til de handlinger DU SELV kan gøre, når samarbejdet dræner dig eller besværliggør hverdagen. Jeg kan fx også hjælpe dig med konkrete formulering, hvis du fx ønsker at kommunikere skriftlig med din eks – omkring jeres samarbejde.

Ja – jeg er klar til at få det bedste ud af samarbejdet om mine børn

>