Stop med at tænke på din eks!

Konfliktvejledning til skilsmisseforældre

Ville det ikke være skønt at stoppe de tanker, der kører på autopilot i dit hoved? Samtaler med dig selv, om alt det, din eks skulle have gjort, du skulle have sagt, det der kunne vær gjort bedre! Og ville det ikke være godt ENDELIG at taget fat på det, der går og nager dig, som du har ville sige til din eks 100 gange?

Som deleforældre kan det godt være sin sag at tage hul på det, der nager. For hvad nu hvis det går ud over børnene? Eller hvad nu hvis det skrøbelige samarbejde man har, bliver endnu dårligere?

Jeg hjælper dig med at finde holdbar måder at håndtere din konflikt på. Sammen finder vi ud af, hvordan du tager hånd om konflikten hensynsfuldt overfor alle parter, også  – og især – hensynsfuldt overfor dig selv. Vi finder ud af, hvilke elementer din konkrete konflikt består af, og hvordan du håndterer konflikter bedre, end du plejer

[thrive_text_block color=”note” headline=”Vores fælles mål er at”]

  • Du får kontrol over det, du kan bestemme, bl.a. dine tanker og følelser om situationen
  • Du får en plan, du føler dig tryg ved, og som er realistisk for, hvordan du håndterer din konfliktsituation
  • Du løser konflikten så hensynsfuldt, at du nemmere kan håndtere næste gang der opstår en konflikt.

Når vi taler sammen, foregår det fortroligt og med stor respekt for, hvem du er og den konflikt du befinder dig i. Jeg ser frem til at lytte til dig – natuligvis med et smil.

[/thrive_text_block]

[thrive_text_block color=”light” headline=”Sådan foregår det”]

1. Du bestiller tid: Du skal afsætte omkring 1 time

2. Du får en mail fra mig: Jeg mailer en række spørgsmål til dig, der handler om din situation. Hvis du vil kan du vælge at maile mig dine svar. På den måde får jeg et indblik i, hvad vi skal tale om, og kan forberede mig. Hvis du ikke ønsker at svare på spørgsmålene skriftligt, tager vi fat på det til vores samtale.

3. Samtale via skye / telefon: Jeg ringer dig op via skype (med eller uden video – du bestemmer) eller telefon. Vi starter samtalen med at afstemme, vores gensidige  forventinger og evt. praktiske udfordringer.  Derefter gengiver jeg kort, hvordan jeg opfatter situationen ud fra den information, du har mailet mig. Så har vi en fælles forståelse som forudsætning for den videre samtale om de egentlige problemer. Samtalen varer typisk mellem 45 minutter og 1 time. Vi aftaler evt. ny tid.

4. Opfølgning: Senest 24 timer efter vores samtale, modtager du en mail fra mig, med en kort resume af, hvad vi har aftalt og hvad vores fælles forståelse af udfordrigen er.

[/thrive_text_block]

 

 

 

 

Eva Maria Knudsen

Eva Maria Knudsen har i over 20 år beskæftiget sig professionelt med kommunikation, samarbejde og relationer. Hun stod bl.a. bag den første danske samarbejdsplatform til skilsmisseforældre, 2hjem.dk. Uddannet cand.mag, konfliktvejleder, forhandler og psykologisk førstehjælper.

Direct Your Visitors to a Clear Action at the Bottom of the Page

>