Hvorfor er din forandring vigtig?

[thrive_testimonial name=”Peter” company=”Far til 3″]Eva, fra DinForandring.dk, har hjulpet mig  med at få et bredere syn på min konflikt med min ekskone. Det har betydet, at jeg har været i stand til at komme igennem konflikten og stadig kan samarbejde godt om børnene med min eks. [/thrive_testimonial]

[thrive_headline_focus title=”Din forandring gør JERES hverdag bedre” orientation=”left”]

Som deleforælder skal vi lære at håndtere familielivet på ny. Derfor er det en god ide også at lære at håndtere konflikter og uenigheder på en anden måde. Dinforandring.dk’s mission er, at du bliver i stand til at løse konflikterne med fokus på dine børns behov og med fokus på at styrke samarbejdet med din medforælder. DinForandring.dk kan hjælpe dig med at:

  • Vejlede dig gennem konflikter med din ekspartner og medforælder
  • Blive realistisk omkring, hvordan og hvad du og din medforælder kan samarbejde om
  • Lave en strategi for dit samarbejde med din ekspartner, baseret på dine værdier
  • Sætte fokus på dine behov og værdier og give slip på det uvæsentlige 
  • Blive en bedre medforælder

[thrive_text_block color=”light” headline=”Det er DIN forandring, der skaber resultater! “] [one_half_first]Hvis du læser med her, kender du måske følelsen af at være SÅ træt af konflikter og uenigheder med din ekspartner. Du er nok også træt af velmenende råd og formaninger om, at du og din eks da “bare” skal samarbejde. Måske er du midt i en konflikt, der føles uoverskuelig og tager alt din energiDet er et stort ønske for dig, at samarbejdet var nemmere for at være sikker på at jeres børn trives i deres 2 hjem. [/one_half_first][one_half_last]Inderst inde ved du godt, at det er håbløst at forandre din ekspartner. Det er DIN forandring, der kan skabe resultater. Den har du selv kontrol over, og når du forandrer dig, gør verden det også. DinForandring.dk tager udgangspunkt i, at du er hovedpersonen, når du skal løse konflikter, uenigheder, eller når du vil skabe et bedre samarbejde med din ekspartner.[/one_half_last]

DinForandring.dk er konfliktvejledning for skilsmisseforældre i øjenhøjde. Jeg hjælper dig med dine udfordringer som deleforældre, så tiden i familien bliver bedre for jeres fælles børn. 

[/thrive_text_block]

[one_third_first]Blandt ægtepar med fælles børn er der flest, der skilles, når det yngste barn er fem år. Halvdelen af skilsmisserne blandt par med børn sker inden yngste barn er fyldt ti år. [/one_third_first][one_third]Hvert år træffer Statsforvaltningen lidt over 25.000 afgørelser,  hvor forældrene var uenige om forældremyndighed, barnets bopæl eller fordeling af samvær. [/one_third]Undersøgelser fra SFI – Det Nationale Forskningscenter for Velfærd viser at når forældre organiserer samværet fleksibelt, skaber det de bedste betingelser for, at børn har det godt i deres hverdag.[one_third_last][/one_third_last]

[thrive_text_block color=”dark” headline=”Min historie”]Jeg har været skilt siden mine børn var ganske små. Min yngste var 10 måneder og min ældste 2 år ældre. I dag går mine børn i gymnasiet. I 2008 lancerede jeg 2hjem.dk, der var en samarbejdsplatform til skilte forældre. De mange forældre jeg har haft kontakt med herigennem, har givet mig et godt indblik i hverdagen som skilsmissefamilie.

Jeg genkender fra mig selv, hvor svært det er at erkende, at man ikke har bemyndigelse over sine børn 100% af tiden. Selvom man er forældre 100 % af tiden – altså også når de er hos den anden forældre – kan man IKKE BESTEMME over dem, eller hvad der sker, når de er hos deres anden forælder. Derfor er samarbejdet og anerkendelsen af hinandens behov, syn på børnene og selvbestemmelsesret essentiel.

Jeg oplever, at det er et grundvilkår for mig som deleforældre- og sikkert også for andre:

  1. At leve i en skilsmisse er nogenlunde som i et ægteskab – nogle gange går det fint, andre gange knap så fint.
  2. Jeg kan IKKE forandre min ekspartner. Hvis jeg kunne, var vi ikke blevet skilt.
  3. Alting er bedre, når man samarbejder! (Det siger min eksmand selv :-)).  [/thrive_text_block]

Har du brug for min hjælp som konfliktvejleder, eller har du brug for at tale dine udfordringer med forældresamarbejdet igennem? Så skriv til mig nu, eller læs mere om mine kompetencer og personlige bagrund for at hjælpe dig gennem de udfordringer du står overfor.

[thrive_optin color=”blue” text=”Bliv bedre til at samarbejde” optin=”54″ size=”medium” layout=”horizontal”]

 

 

 

Eva Maria Knudsen

Eva Maria Knudsen har i over 20 år beskæftiget sig professionelt med kommunikation, samarbejde og relationer. Hun stod bl.a. bag den første danske samarbejdsplatform til skilsmisseforældre, 2hjem.dk. Uddannet cand.mag, konfliktvejleder, forhandler og psykologisk førstehjælper.

Direct Your Visitors to a Clear Action at the Bottom of the Page

>