1-2-3 samarbejd! 😩

Rådgivning om forældresamarbejde

Du ved godt, at det vigtigste for dine børns – jeres børns –  trivsel er samarbejdet med din medforælder. For nogle er et godt samarbejdet fraværet af, at bekrige hinanden for andre er det, at man holder fødselsdage og går til forældremøder sammen.

Har du brug for, at samarbejde med dine børns forældre på en anden måde? Går det ud over jeres børn, at samarbejdet er dårligt? Eller har du svært ved at finde ud af, hvorfor dit og din ekspartners samarbejde ikke helt fungerer? Føles det “op af bakke”, og tapper det dig for energi, når du tænker på samarbejdet med din eks?

Jeg hjælper dig med at finde frem til de handlinger DU SELV kan gøre, når samarbejdet dræner dig eller besværliggør hverdagen. Jeg kan også hjælpe dig med konkrete formulering, hvis du fx ønsker at kommunikere skriftlig med din eks omkring jeres samarbejde.

Sammen finder vi ud af, hvordan du:

  • Bliver realistisk omkring, hvordan og hvad du og din medforælder kan samarbejde om
  • Laver en strategi for dit samarbejde med din ekspartner, baseret på dine værdier
  • Sørger for at børnene skånes mest muligt, når I kæmper med at samarbejde

Når vi taler sammen, foregår det fortroligt og med stor respekt for, hvem du er og din situation. Jeg ser frem til at lytte til dig – natuligvis med et smil.

Sådan foregår det

1. Du bestiller tid: Du skal afsætte omkring 1 time

2. Du får en mail fra mig: Jeg mailer en række spørgsmål til dig, der handler om din situation. Hvis du vil kan du vælge at maile mig dine svar. På den måde får jeg et indblik i, hvad vi skal tale om, og kan forberede mig. Hvis du ikke ønsker at svare på spørgsmålene skriftligt, tager vi fat på det til vores samtale.

3. Samtale via skye / telefon: Jeg ringer dig op via skype (med eller uden video – du bestemmer) eller telefon. Vi starter samtalen med at afstemme, vores gensidige  forventinger og evt. praktiske udfordringer.  Derefter gengiver jeg kort, hvordan jeg opfatter situationen ud fra den information, du har mailet mig. Så har vi en fælles forståelse som forudsætning for den videre samtale om de egentlige problemer. Samtalen varer typisk mellem 45 minutter og 1 time. Vi aftaler evt. ny tid.

4. Opfølgning: Senest 24 timer efter vores samtale, modtager du en mail fra mig, med en kort resume af, hvad vi har aftalt og hvad vores fælles forståelse af udfordrigen er.

 

>